Ik kon de laatste tijd enorm kwaad worden en slikte dat in, ik voelde me schuldig.

Altijd fijn om een mooie aanbeveling te krijgen šŸ™‚ Lees hieronder de ervaringen van Kris bij de coaching.

Ik kon de laatste tijd enorm kwaad worden en ik slikte dat in en als er toch iets van naar buiten kwam voelde ik me daarover schuldig.

Els stimuleerde me in het exploreren van wat ik lichamelijk voelde bij die moeilijke momenten. Haar aanwezigheid zorgde voor veiligheid om me kwetsbaar op te stellen. Wanneer het ‘teveel’ leek, liet ze me telkens weer terug afstand nemen van het beklemmende gevoel in mijn keel door weer naar mijn gronding te gaan.

“Doordat ik de mogelijkheid kreeg om er zelf voor te kiezen om afstand te nemen van de spanning, kreeg ik vertrouwen, ik had het zelf mee in de hand. Ik merk dat ik die beweging nadien nog vaak herhaalde, dat was nieuw voor mij.”

Ik kwam van een eerder verscheurd aanvoelen in mezelf met veel spanning in mijn keel tot een gevoel compleet te zijn en goed in contact met mezelf.

Op het werk merk ik dat ik nu gemakkelijker kan uitkomen voor mijn gedacht, ook al weet ik dat ik daarmee inga tegen wat iemand anders zegt. Ik heb een stukje van mijn pleaser ingeruild voor een krachtiger stuk in mezelf en dat voelt goed en vitaal!

Kris

‘Pleasen’ is iets wat we gemakkelijk doen om de ander niet voor de borst te stoten, of om ‘de lieve vrede’ te bewaren, … Maar het kan wel ten koste gaan van jezelf. Wil je ook liever de kracht in jezelf ontdekken om te kunnen uiten wat in je leeft?Ā Bel +32 495 91 55 98 of stuur een mailtje voor een vrijblijvend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *