Inspiratie

Loskomen van vastgeroeste patronen, de waarheid in jezelf vinden, erop vertrouwen en zo je eigen weg vinden naar geluk, daar geloof ik in en daar begeleid ik mensen in. Wat me boeit, opvalt, verwondert deel ik graag met jou.

Ik heb mijn pleaser ingeruild voor een krachtiger stuk in mezelf.

2019/10/07

Altijd fijn om een mooie aanbeveling te krijgen 🙂 Lees hieronder de ervaringen van Kris bij de coaching.

Terug

Ik kon de laatste tijd enorm kwaad worden en ik slikte dat in en als er toch iets van naar buiten kwam voelde ik me daarover schuldig.

Els stimuleerde me in het exploreren van wat ik lichamelijk voelde bij die moeilijke momenten. Haar aanwezigheid zorgde voor veiligheid om me kwetsbaar op te stellen. Wanneer het ‘teveel’ leek, liet ze me telkens weer terug afstand nemen van het beklemmende gevoel in mijn keel door weer naar mijn gronding te gaan.

“Doordat ik de mogelijkheid kreeg om er zelf voor te kiezen om afstand te nemen van de spanning, kreeg ik vertrouwen, ik had het zelf mee in de hand. Ik merk dat ik die beweging nadien nog vaak herhaalde, dat was nieuw voor mij.”

Ik kwam van een eerder verscheurd aanvoelen in mezelf met veel spanning in mijn keel tot een gevoel compleet te zijn en goed in contact met mezelf.

Op het werk merk ik dat ik nu gemakkelijker kan uitkomen voor mijn gedacht, ook al weet ik dat ik daarmee inga tegen wat iemand anders zegt. Ik heb een stukje van mijn pleaser ingeruild voor een krachtiger stuk in mezelf en dat voelt goed en vitaal!

Kris

Wil je ook liever de kracht in jezelf ontdekken om te kunnen uiten wat in je leeft?
‘Pleasen’ is iets wat we gemakkelijk doen om de ander niet voor de borst te stoten, of om ‘de lieve vrede’ te bewaren, … Maar het kan wel ten koste gaan van jezelf.

Bel +32 495 91 55 98 of

We geraken onbewust verstrikt in patronen en systemen die we als vanzelfsprekend ervaren maar die dat helemaal niet zijn. Kom daar los van, vind de waarheid in jezelf, leer erop vertrouwen en vind zo je eigen weg naar geluk. Ik begeleid jou daar graag bij.
Els Dens

Tips als deze in je mailbox?

Ik deel mijn inzichten over bewust leven en de kracht van gevoeligheid graag met jou. Als welkomstgeschenk krijg je de golfjesoefening, een ademhalingsoefening die jou helpt onthaasten. Tip: ik bewaar je gegevens tijdelijk en met respect voor je privacy. Meer info.