Inspiratie

Loskomen van vastgeroeste patronen, de waarheid in jezelf vinden, erop vertrouwen en zo je eigen weg vinden naar geluk, daar geloof ik in en daar begeleid ik mensen in. Wat me boeit, opvalt, verwondert deel ik graag met jou.

Waarom ik doe wat ik doe? Ik heb een droom…

2020/01/12

Daarom doe ik wat ik doe. Mensen begeleiden om hun bron te vinden. Mensen samenbrengen en technieken aanreiken om dichter bij zichzelf, hun essentie, te komen.

Terug

Een plek, om te wonen, om te leven. Mensen, die hun ding doen. HUN ding. Hun eigen ding. Waar ze goed in zijn. Waar ze in uitblinken. Niet omdat ze hun best doen, maar omdat het in hen zit. Gewoon, van nature. Kinderen, jongeren, die dit gaandeweg ontdekken. Die kunnen proeven van allerlei vakmanschap. Tuinieren, kleren maken, huizen bouwen, koken, bakken, boetseren, dieren verzorgen, fotograferen, muziek maken, verkopen, onderwijzen, illustreren, dansen, bewegen, helen, …  En dan hun eigen weg gaan, op hun beurt een voorbeeld zijn. Ouderen ook, die aanwezig zijn, met al hun ervaring, die kunnen kijken naar wat is. Die ondersteund worden en ondersteunen tegelijk. Verbondenheid boven ego. Mensen die hulp nodig hebben. Een plek om te rusten, een plek om te helen, een plek om te aarden, een plek om zichzelf te vinden. Herbronnen. Je bron vinden. Je eigen ding. 

Daarom doe ik wat ik doe. Alles wat ik doe, is een aanloop daar naartoe. Mensen begeleiden om hun bron te vinden. Mensen samenbrengen en technieken aanreiken om dichter bij zichzelf, hun essentie, te komen.

Past jouw droom in mijn droom? Past mijn droom in jouw droom?

Bel +32 495 91 55 98 of

We geraken onbewust verstrikt in patronen en systemen die we als vanzelfsprekend ervaren maar die dat helemaal niet zijn. Kom daar los van, vind de waarheid in jezelf, leer erop vertrouwen en vind zo je eigen weg naar geluk. Ik begeleid jou daar graag bij.
Els Dens

Tips als deze in je mailbox?

Ik deel mijn inzichten over bewust leven en de kracht van gevoeligheid graag met jou. Als welkomstgeschenk krijg je de golfjesoefening, een ademhalingsoefening die jou helpt onthaasten. Tip: ik bewaar je gegevens tijdelijk en met respect voor je privacy. Meer info.