Levenscoaching voor een bewuster leven

Loop je jezelf weleens voorbij? En wil je leren trouw te blijven aan jezelf en je eigen waarden? Terug aan het roer van je leven staan? Levenscoaching zet je op weg.

Klinkt dit herkenbaar?

Je bent een gevoelig persoon in een prestatiegerichte maatschappij. In bepaalde situaties voel je dat je niet trouw kan blijven aan jezelf. En dat wringt. In je relatie, op je werk, in je gezin. Stress, heftige emoties, misschien zelfs fysieke klachten: ze putten je uit en je energie stroomt niet optimaal.

Levenscoaching zet je op het goede spoor. Jouw spoor.

Ik begeleid je naar meer bewustwording. Eerst en vooral doorgrond je de onderliggende oorzaak van je uitdaging. Eens je je daar bewust van bent is de oplossing – die steeds in jou aanwezig is! – nooit ver weg. En de resultaten mogen er zijn. Dit ervaren klanten:
  • Je komt los uit het web van oordelen, overtuigingen en denkpatronen waarin je verstrikt zat en die jou klein houden. Je leert je unieke kwaliteiten kennen en waarderen.
  • Je verruimt je blik en ziet meer mogelijkheden. Je voelt je vrij om eigen beslissingen te nemen en ervaart hoe je levenskwaliteit stijgt.
  • Je energie stroomt en je bent eerlijk met jezelf en anderen. Je open communicatie versterkt je band met de mensen om je heen.
  • Je dagdagelijkse leven wordt lichter en moeitelozer: je voelt je heel, doet wat bij je past en geeft positief richting aan je leven.
    Els stemt haar aanbod af op de persoon die voor haar zit met een superfijne, zachte verbinding. Precies wat ik nodig heb. Ik voelde me gedragen, begrepen, gezien en geholpen. Els kijkt veel verder dan veel coaches en therapeuten. Ze pakt problemen aan op een allesomvattende manier. – K.W.
    Els’ levenscoaching deed me ervaren dat het omarmen van mijn hooggevoeligheid me veel bijbrengt. Dat was zoveel krachtiger dan het enkel weten. Ik raad het iedereen aan als je emoties/dingen waar je tegen aanloopt wil doorvoelen om zo dichterbij jezelf te komen. Vertrouw erop dat Els je coacht naar wat voor jou klopt. – A.G.
    Nog nooit kon ik zo helder de vinger leggen op wat niet goed werkt in mijn leven. Alles werd duidelijker en je begeleidde me naar de oplossingen in mezelf. Toen ik na de levenscoaching buitenkwam, zag ik de wereld met andere ogen. Sindsdien heeft mijn leven een positieve draai gekregen en heb ik mijn innerlijke glimlach terug. – E.G.

Waarom gevoelige, integere mensen voor mij kiezen

Authentiek en veilig

Ik heb het hele traject zelf doorleefd, durf me kwetsbaar opstellen en deel mijn ervaringen als hoogsensitief persoon waar relevant. Dat zorgt voor herkenning en een evenwaardige relatie waarin jij je veilig voelt.

Analytisch én empathisch

Mijn – lang gestimuleerde – analytisch inzicht en diepe empathie verrijken je levenscoaching. Ze werken samen om je puzzel helder te krijgen en je op weg te zetten naar jouw essentie.

Levenscoaching op maat

Neurolinguïstisch programmeren, energetische meditatie, hartcoherentietraining, shiatsu: ik zet een waaier van technieken in en kijk wat nu voor jou werkt. Zo groei jij sneller naar je eerste stap.

Praktische informatie

Als je kiest voor levenscoaching zet je jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling op de eerste plaats. Je geeft jezelf de ruimte om je te bevrijden van belemmeringen die jou er van weerhouden om trouw te blijven aan jezelf. Ik begeleid jou daar graag bij.

Een individuele sessie levenscoaching duurt anderhalf uur en kost 85 euro binnen of 95 euro buiten de schooluren. Het aantal sessies en de duur van je traject hangen af van jouw vraag. Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie.

Zet de eerste stap: doe de stresstest

Stress ervaar je als je verstrikt raakt in gewoontes en denkpatronen die niet bij je passen. Wil je weten of je kampt met een ongezond stressniveau? En wat je daar zelf aan kan doen? Doe dan de gratis stresstest (10 min.) en krijg tips op jouw maat.

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 495 91 55 98 of