Loopbaancoaching voor meer loopbaangeluk

Wat je jobuitdaging ook is, grijp nu je kans om je zelfkennis te vergroten en je unieke kwaliteiten voorop te zetten. Je leert bewust kiezen wat bij jou past.

Schort er iets in je job?

Voel je je niet goed in je job? Of ervaar je knelpunten die je weerhouden om je volle potentieel te tonen? De oorzaken zijn divers: je job of werkomgeving past niet bij jou, bijvoorbeeld. Je neemt teveel hooi op je vork. Je werkrelaties draaien vierkant. Je voelt je niet gehoord of erkend. Of je wringt je in bochten om goed te doen voor anderen. 

Misschien weet je wat de oorzaak is. Misschien niet. Hoe dan ook, je doet er best iets aan voor je de impact voelt in andere domeinen van je leven. Of de stress je teveel wordt.

Loopbaancoaching die verder kijkt dan je cv

Met de NextStep loopbaancoaching kijk ik naar de oorzaak van je uitdaging, neem ik je unieke eigenheid onder de loep en geef ik je zicht op wat voor jou belangrijk is. Klanten ervaren deze resultaten:
  • Meer zelfkennis en een beter zicht op je kwaliteiten en struikelblokken. Zo sta je nog sterker in je schoenen bij je volgende uitdaging.
  • Je eigen pallet van jobcriteria, zodat je weet wat je wil, waarom je dat wil en wat je volgende stap zal zijn. Stem je jobkompas af op wie jij bent!
  • Duidelijke communicatie, grenzen afbakenen, relaties onderhouden, beslissingen nemen: je blijft trouw aan jezelf in diverse situaties en baant je eigen weg.
  • Je ontdekt jouw unieke sterktes en hoe je ze overtuigend overbrengt op je CV, bij een sollicitatie of in een functioneringsgesprek.
    Els hielp me knopen doorhakken in mijn loopbaanbegeleiding. Dankzij haar ben ik me meer bewust van wat me vreugde brengt en oplaadt, én van het kritische stemmetje dat me angst wil aanjagen voor verandering. Dat geeft me richting, diepgang en dankbaarheid in de volgende fase van mijn leven.– B.W.

Waarom klanten met mij in zee gaan?

Intense diepgang

De NextStep methodiek helpt jou om keuzes te maken, meer loopbaangeluk te vinden én te groeien als mens in de richting die voor jou past.

Veiligheid en vertrouwen

Als levenscoach kan ik om met emoties en weet ik hoe ik een vraag helder krijg, een veilige omgeving schep, jou dichter breng bij jezelf, …

Brede expertise

Stress, burn-out, hoogsensitiviteit: ik herken deze thema’s en ga ermee aan de slag. Je leert zelfredzaam zijn en verantwoordelijkheid nemen.

Betaal je loopbaancoaching met loopbaancheques

Worstel je met een loopbaanuitdaging? Leg ze aan me voor tijdens een gratis vrijblijvend gesprek. Ik luister, denk al met jou mee en bekijk of loopbaancoaching jou zal helpen. Is dat zo, dan starten we een traject van 4 tot 7 uur.
 
Ik ben erkend en gecertificeerd loopbaancoach via NextStep, je kan mijn loopbaancoaching dus betalen via loopbaancheques. Met minimum 7 jaar werkervaring heb je elke 6 jaar recht op cheques voor 7 uur loopbaancoaching. Per cheque (4 of 3 uur) betaal je slechts 40 euro, de rest betaalt de overheid. Lees meer over loopbaancheques.
 
Voor de VDAB loopbaancheque werk ik samen met het gemandateerd loopbaancentrum NextStep coaching.

Zet de eerste stap: doe de stresstest

Stress ervaar je als je verstrikt raakt in gewoontes en denkpatronen die niet bij je passen. Wil je weten of je kampt met een ongezond stressniveau? En wat je daar zelf aan kan doen? Doe dan de gratis stresstest (10 min.) en krijg tips op jouw maat.

Vrijblijvend kennismaken? Geef een seintje.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 495 91 55 98 of