Tevreden klanten

Levens- en loopbaancoaching, energetische meditatie en hartcoherentietraining: hier lees je hoe mijn klanten ons traject samen ervaarden. Ik ben er dankbaar voor!

Nog nooit kon ik zo helder de vinger leggen op wat niet goed werkt in mijn leven. Alles werd duidelijker en je begeleidde me naar de oplossingen in mezelf. Toen ik na de levenscoaching buitenkwam, zag ik de wereld met andere ogen. Ik heb meteen twee uur diep geslapen, werd zo ontspannen wakker en voelde me verbonden met mezelf. Sindsdien heeft mijn leven een positieve draai gekregen en heb ik mijn innerlijke glimlach terug. Dankjewel!

E.G.

Ik worstelde in het begin met hooggevoelig zijn en schaamde me ervoor. Els’ levenscoaching deed me ervaren dat het omarmen van mijn hooggevoeligheid me net veel bijbrengt. Dat ervaren was zoveel krachtiger dan het enkel weten. Ik raad het iedereen aan, en zeker fijngevoelige mensen, als je emoties/dingen waar je tegen aanloopt wil doorvoelen om zo dichterbij jezelf te komen. Vertrouw erop dat Els je coacht naar wat voor jou klopt.

A.G.

Els hielp me knopen doorhakken in mijn loopbaanbegeleiding. Dankzij haar sta ik dichter bij mezelf. Ik ben me meer bewust van wat me vreugde brengt en me oplaadt, én van het kritische stemmetje dat me angst wil aanjagen voor verandering. Dat geeft me richting in de volgende fase van mijn leven. Ook leerde ik waarde hechten aan zaken en taakjes die soms banaal lijken. Ik voel meer diepgang en dankbaarheid in mijn leven. Dankzij Els!

B.W.

Ik ken veel mensen die geen blijf weten met hun gedachten en gevoelens. Energetische meditatie leert je ze gewoon te observeren, waardoor je minder in strijd gaat met jezelf en anderen. Het bracht me terug in contact met de rust in mezelf, een soort 'lichtheid' en intuïtie waarop ik altijd kan terugvallen en die ik na mijn burn-out was kwijtgeraakt. Als ik nu paniek of de piekermolen voel opkomen, neem ik sneller afstand en voel ik me stabieler.

D.A.

Ik had vaak last van hartkloppingen en hyperventilatie. Tien sessies bij een therapeut hielpen me geen stap verder. Toen ontmoette ik Els. We werkten op gebeurtenissen uit mijn jeugd die hevige emoties losmaakten. Els begeleidde me goed en na amper 3 sessies leek het alsof een enorme last van mijn schouders viel. Ik ben nu rustiger en heb nog zelden last van hartkloppingen. Jammer dat ik Els niet eerder ontmoette!

S.W.

Els stemt haar aanbod helemaal af op de persoon die voor haar zit met een superfijne, zachte verbinding. Als hooggevoelige persoon is dat wat ik nodig heb. Ik voelde me gedragen, begrepen, gezien en vooruitgeholpen. Els kijkt veel verder dan de meeste coaches en therapeuten. Ze pakt problemen aan op een allesomvattende manier en heeft een zuivere kijk op wat er speelt. Zo dankbaar dat ik bij jou terechtkon!

K.W.

Geïnspireerd? Zet ook de stap naar jezelf.

Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en vertel eerlijk of ik jou kan helpen.

Bel +32 495 91 55 98 of