Groeitraject op het ritme van de seizoenen

Vuur heeft geen vorm, het hecht zich aan brandende voorwerpen. Zo ook hebben wij een structuur nodig om ons innerlijke vuur op een evenwichtige manier te laten ontplooien.

Creëer je Miracle Life

Heb je vaak het gevoel meegezogen te worden in de dagdagelijkse sleur.  Door te hollen op basis van wilskracht, met de nodige portie trekken en sleuren.  Blijft er weinig tijd om stil te staan, te bezinnen en bewust richting te geven aan je leven?

Zou je graag je natuurlijke innerlijke flow ontdekken en daarnaar leven? Je doelen stellen en bereiken op een moeiteloze manier? 

We bieden een structuur van inspiratie, lichaamsoefening, meditatie en vrije momenten waarbinnen je je eigen flow kan ontdekken. Zodat je ook in het dagelijks leven telkens je eigen flow weer kan terugvinden, moeiteloos.  Zo groeien we samen.

Waarom rond nieuwe maan?

Vele processen in de natuur verlopen cyclisch: je ademhaling, dag/nacht, de seizoenen, .. en zo ook de maancyclus. Als we ons meer afstemmen op het ritme van de natuur, kunnen we die natuurlijke flow ook beter toelaten in onszelf. 

In de plaats van veel energie te steken in forceren en trekken en sleuren kan je je projecten en wensen op een natuurlijk ritme laten ontstaan. Zo is de energie van de nieuwe maan het ideale moment om met hernieuwde focus de volgende maand in te zetten. 

 We baseren ons op het boek Leven en werken in het ritme van de seizoenen van Jaap Voigt.


Voor wie?

 • Wil je jouw levensritme meer afstemmen op jouw innerlijke flow?
 • Heb je behoefte aan een structuur die je helpt om jouw leven op een natuurlijke manier meer richting te geven?
 • Wil je de kracht van focus en intentie ontdekken en verdiepen?
 • Wil je ruimte geven aan je emoties en de wijsheid die erin verscholen ligt?
 • Wil je op regelmatige basis samen de stilte laten spreken?
  (Meditatie ervaring is niet noodzakelijk, er is mogelijkheid tot individuele tips  hierbij tijdens het traject)

  De maandelijkse groeicirkel heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is elke keer verrassend, vertrouwd en veilig. Die maandelijkse bijeenkomst trekt je weg uit de dagelijkse sleur. Daardoor is er veel veranderd in mijn leven, het is een soort 'therapie' voor mij.  

  Deze maandelijkse bijeenkomst is zo waardevol voor mij, om zowel licht als schaduw er te laten zijn, dat er geen oordeel is en dat je op je eigen tempo je eigen zaadjes kan planten en oogsten.

  Ik voelde me direct thuis in de groep, ook al was mijn situatie toen wat moeilijker. De souplesse waarmee er sindsdien dingen in mijn leven in beweging gekomen zijn is heel bijzonder. Je maakt het niet veel mee dat er zoveel kan, er moet niks en toch is het niet vrijblijvend, je bent hier met een doel en je groeit op je eigen ritme.

  Ik vind het bijzonder waardevol in de groep te mogen uitspreken wat je voelt. Dat doet iets, het geeft taal, vorm en betekenis en daardoor bestaat het meer. Soms verschoot ik van mezelf "wat heb ik nu gezegd" en toch heeft het me telkens verder gebracht op mijn pad.

  In het begin vond ik het een beetje raar dat ik hier naartoe kom helemaal voor mezelf. Dat was nieuw voor mij. Hier hoef ik eindelijk eens niets te geven maar mag ik alleen maar ontvangen. Alsof het elke maand sinterklaas is :)

  Sinds ik dit maandelijks traject volg is er heel veel bewogen in mijn leven, er is zoveel op mijn pad gekomen op het juiste moment. Welke ingrediënten Annemie en Els ook kiezen, ik weet dat het elke maand weer lekker gaat zijn. 

Praktische info

The full option..  volg de reeks aan gereduceerde prijs!

Deze zomer 2 vrijdagnamiddagen, telkens van 13u30 tot 16u30 op 28 juli en 26 augustus

Prijs voor beide namiddagen: 110 euro

Ben je nog niet zeker of dit iets voor jou is? Of kan je niet op beide dagen aanwezig zijn? Schrijf in per losse sessie.

Prijs per namiddag (los te volgen): 60 euro

Place to be: LivingLei

Voor dit traject werk ik samen met Annemie van LivingLei. Zo lang de maatregelen het toelaten komen we samen op deze prachtige locatie in hartje Leuven waar we meer dan genoeg ruimte hebben om voldoende afstand te houden. Als de sessies niet door kunnen gaan krijg je sowieso je geld volledig terug.

Hoe metaforisch kan het zijn, een stille rustgevende plek met grote tuin in het hart van de stad.